ETSITKÖ RAKENNUTTAJAA?

Oletko yrittäjä, joka etsii uusia toimitiloja ja haluaa käyttää pääoman ydinliiketoiminnan kehittämiseen eikä sitoa niitä kiinteistöön?

Olemme yritys, joka kuuntelee vuokralaisia toimitilojen suhteen. Olemme rakennuttaneet kaikki kiinteistömme vuokralaisten toiveiden ja ajatusten mukaisesti sekä vuosien varrella saneeranneet tilojamme uusille vuokralaisille soveltuviksi työympäristöiksi. Mikäli mielessäsi on kiinteistön vuokraus tai uudiskohdehanke, ota rohkeasti yhteyttä! Me saneeraamme tai rakennutamme juuri sinun toimintaasi sopivat liiketilat.

Etsitkö rakennuttajaa

Etsitkö rakennuttajaa, joka hoitaa kiinteistön rakennuttamisen ”avaimet käteen” -periaatteella? Me T. Makkonen Oy:ssä hoidamme asian alusta loppuun, jonka jälkeen sinä astut valmiisiin vuokraamiisi toimitiloihin tyytyväisenä ja saat keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Toimintaperiaatteenamme on pitkäjänteinen yhteistyökumppanuus!
Kartoitamme korva herkkänä kiinteistöjen kehityshankkeita ja mahdollisia vuokralaisia. Onko ajatuksesi nyt tai tulevaisuudessa toimitila-asioiden kehityksessä? – Me olemme valmiit neuvottelemaan kanssasi yhteistyöstä!

Etsitkö yhteistyökumppania, joka rakennuttaa kasvuyrityksellesi toimitiloja?

Meidät tunnetaan hyvämaineisena, luotettavana ja vakavaraisena yrityksenä, jonka kanssa on helppo hoitaa suurempiakin rakennus- ja vuokrauskohteita. Huolehdimme tarvittaessa rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella. Päätoimialueemme on Ylä-Savo, mutta olemme valmiina rakennuttamaan liiketiloja myös valtakunnallisesti. Me hoidamme rakennusprojektin lupa-asioista rakentamiseen ja lopputarkastukseen asti. Halutessasi teemme yrityksellesi myös työvaiheraportit projektin etenemisestä.

Olemme mm. saneeranneet liikehuoneiston Autokauppa Kamux:lle (Karjalankatu 43, Iisalmi) ja rakentaneet hallintorakennuksen Pohjois-Savon käräjäoikeudelle (Savonkatu 28, Iisalmi). Näihin ja muihin liikehuoneistoihin voi tutustua kotisivuillamme: www.tmakkonen.fi/liiketilat

Kun etsit yrityksellesi toimivia ja sopivia toimitiloja tai uusien toimitilojen rakennuttajaa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kohteellesi.

Tuomas Makkonen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 405 5099
tuomas.makkonen@tmakkonen.fi

Ota yhteyttä