Skip to main content

Oletko yrittäjä, joka etsii uusia toimitiloja ja haluaa käyttää pääoman ydinliiketoiminnan kehittämiseen eikä sitoa niitä kiinteistöön?

Olemme yritys, joka kuuntelee vuokralaisia toimitilojen suhteen. Olemme rakennuttaneet kaikki kiinteistömme vuokralaisten toiveiden ja ajatusten mukaisesti, sekä vuosien varrella saneeranneet tilojamme uusille vuokralaisille soveltuviksi työympäristöiksi.

Hoidamme rakennuttamisen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, jonka jälkeen sinä astut valmiisiin vuokraamiisi toimitiloihin tyytyväisenä ja saat keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Toimintaperiaatteenamme on pitkäjänteinen yhteistyökumppanuus!

Huolehdimme rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella ellei muusta sovita. Päätoimialueemme on Ylä-Savo, mutta olemme valmiina rakennuttamaan ja investoimaan liiketiloja myös valtakunnallisesti.

Kun etsit yrityksellesi toimivia ja sopivia toimitiloja tai uusien toimitilojen rakennuttajaa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kohteellesi. Mikäli mielessäsi on kiinteistön vuokraus tai uudiskohdehanke, ota rohkeasti yhteyttä! Me saneeraamme tai rakennutamme juuri sinun toimintaasi sopivat liiketilat.

Tuomas Makkonen

Tuomas Makkonen

Yhteydenotto

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.