VUOKRALAISELLE

Hyvä vuokralainen, olet tehnyt vuokrasopimuksen T. Makkonen Oy:n kanssa. T. Makkonen Oy:n kautta hallinnoidaan myös Kaivupojat Makkonen Oy:n ja Iisalmen Autokeskus Oy:n kiinteistöliiketoimintaa.

Tervetuloa vuokralaiseksi!

Vuokrasopimuksestamme löydät kaikki kiinteistöjen hoitoon ja vuokrasuhteeseen liittyvät oleellisimmat asiat. Yhtiömme ylläpitää kiinteistöjä ja teemme niistä vuokralaisen liiketoiminnalle sopivia työympäristöjä. Hoidamme puolestasi sopimuksen mukaiset kiinteistöön kuuluvat korjaus- ja huoltotyöt. Jos haluat lisää tarkempia tietoja tai esittää omia toiveitasi, niin ole yhteydessä, vastaamme mielellämme tiedusteluusi.

Jos sinulla on liikehuoneistoon tai toimitilaan liittyviä kysymyksiä kuten liikehuoneiston muutostoiveita, niin autamme niissäkin sinua parhaamme mukaan. Rakennusteknisiin muutoksiin tarvitsemme insinööritoimistolta tekniset kuvat sekä rakennusluvan kaupungilta, joten suurten muutosten tekemiseen kannattaa varata runsaasti aikaa.

Sähköistykseen liittyvät työt hoitaa yhteistyökumppanimme. Jos sinulla on valaistukseen tai muuhun sähköistykseen liittyviä toiveita, ota meihin yhteyttä, niin sovimme asian puolestasi. Muut huollot kuten sisä- ja ulkopintoihin, putkistoon tai viemäröintiin liittyvät korjaukset sekä kiinteistöjen lumi- ja auraustyöt hoitaa ammattitaitoiset huoltomiehet. 

Kaikki huoltotyöt ja muutostoiveet voit lähettää Tuomas Makkoselle joko sähköpostilla tuomas.makkonen@tmakkonen.fi tai soittaa, myös hätätilanteessa, puh. 050 405 5099.

Tulipalon tai muun vaarallisen tilanteen sattuessa, soita suoraan hätänumeroon 112.

Ilmoita palosta tai vesivahingosta välittömästi yhtiömme toimistoon tai suoraan Tuomas Makkoselle.

Hyviä ja huolettomia vuokravuosia!

Tuomas Makkonen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 405 5099
tuomas.makkonen@tmakkonen.fi

Etsitkö vuokrattavaa liikehuoneistoa tai toimistotilaa?

Jos sinulla on kysyttävää vuokrattavasta kohteesta tai liikehuoneistosta, niin ole hyvä ja ota yhteyttä Tuomas Makkoseen, niin hän esittelee vuokrattavat tilat sinulle sopivaan aikaan. Soita puh. 050 405 5099 ja sovitaan yhteinen esittelyaika.