Skip to main content

Hyvä vuokralainen, olet tehnyt vuokrasopimuksen T. Makkonen Oy:n kanssa. T. Makkonen Oy:n kautta hallinnoidaan myös Kaivu-Pojat Makkonen Oy:n ja Iisalmen Autokeskus Oy:n kiinteistöliiketoimintaa.

Tervetuloa vuokralaiseksi!

Vuokrasopimuksestamme löydät kaikki kiinteistöjen hoitoon ja vuokrasuhteeseen liittyvät oleellisimmat asiat. Yhtiömme ylläpitää kiinteistöjä ja teemme niistä vuokralaisen liiketoiminnalle sopivia työympäristöjä. Hoidamme puolestasi sopimuksen mukaiset kiinteistöön kuuluvat korjaus- ja huoltotyöt. Jos haluat lisää tarkempia tietoja tai esittää omia toiveitasi, ole yhteydessä, vastaamme mielellämme tiedusteluusi.

Jos sinulla on liikehuoneistoon tai toimitilaan liittyviä kysymyksiä kuten liikehuoneiston muutostoiveita, autamme niissäkin sinua parhaamme mukaan.

Sähköistykseen liittyvät työt hoitaa yhteistyökumppanimme. Jos sinulla on sähköistykseen liittyviä toiveita, ota meihin yhteyttä. Muut huollot kuten sisä- ja ulkopintoihin, putkistoon tai viemäröintiin liittyvät korjaukset sekä kiinteistöjen lumi- ja auraustyöt hoitaa ammattitaitoiset huoltomiehet.

Reagointi erilaisiin huolto- ja korjaustarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Kaikki huoltotyöt ja muutostoiveet voit lähettää Tuomas Makkoselle joko sähköpostilla tuomas.makkonen@tmakkonen.fi tai soittaa, myös hätätilanteessa, puh. 050-4055099 tai 050-4322703.

Tulipalon tai muun vaarallisen tilanteen sattuessa, soita suoraan hätänumeroon 112.

Ilmoita palosta tai vesivahingosta välittömästi yhtiömme toimistoon ja suoraan Tuomas Makkoselle.

Hyviä, huolettomia ja kannattavia vuokravuosia!

Tuomas Makkonen

Tuomas Makkonen

Pirjo Marttila

Pirjo Marttila

Etsitkö vuokrattavaa liikehuoneistoa tai toimistotilaa?

Jos sinulla on kysyttävää vuokrattavasta kohteesta tai liikehuoneistosta, ole hyvä ja ota yhteyttä Tuomas Makkoseen. Hän esittelee vuokrattavat tilat sinulle sopivaan aikaan. Soita puh. 050 405 5099 ja sovitaan yhteinen esittelyaika.

Miksi vuokrata meiltä?

Olemme vakavarainen kiinteistönsijoitus- ja kehitysyhtiö. Yhteistyökumppaniverkostossamme on käytössä joka kiinteistön osa-alueelle kattava asiantuntijaverkosto, mikä tarkoittaa, että huolehdimme kiinteistöistämme koko niiden elinkaaren ajan. Hoidamme ammattimaisesti erilaiset huoltotoimenpiteet, jolloin sinä vuokralaisena voit keskittää voimasi omaan toimintaasi kokonaisvaltaisesti.