T. Makkonen Oy – kiinteistöyhtiö vuodesta 1978

Olemme kiinteistöalaan erikoistunut yritys. Kehitämme jatkuvasti niin kiinteistöjämme kuin vuokratoimintaamme. Liiketoimintamme ydin on ylläpitää kiinteistöt hyväkuntoisina ja tätä kautta myös vuokralaiset tyytyväisinä. T. Makkonen Oy:n toimialana on vuokrata ja hallinnoida kiinteistöjä sekä rakennuttaa sopivan vuokralaisen löytyessä uudisrakennuksia. 

Olemme harjoittaneet kiinteistöjen vuokrausta jo vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen juuret juontuvat vuodesta 1927 Toivo Makkosen alkaessa harjoittaa linja-autoliikennettä. Toiminta alkoi Ylä-Savossa ja laajeni myöhemmin Kainuuseen ja Keski-Suomeen. Vuonna 1973 yhtiö osti oululaisen linja-autoliikennettä harjoittaneen A. Mörö Oy:n ja näin sen toiminta laajeni Pohjois-Pohjanmaalle ja Ouluun. Vuodesta 1952 yritys harjoitti myös autokoulutoimintaa nimellä E. Makkosen autokoulu. Perinteinen autokoulutoiminta laajeni myöhemmin raskaan kaluston kuljettajien ammattikoulutukseen. Vuoden 2007 helmikuussa yhtiön linja-auto- ja autokoululiiketoiminta myytiin Koiviston autoyhtymään kuuluvalle Kuopion Liikenne Oy:lle ja A. Mörö Oy:n osakekanta Koskilinjat Oy:lle. Liiketoimintakaupan jälkeen yhtiö on keskittynyt kiinteistöjen vuokraustoimintaan ja sen kehittämiseen. 

Nykyisin yhtiöllämme on vuokrattavia kiinteistöjä Ylä-Savossa. Omistuksessamme on niin asuinhuoneistoja, liike-, toimisto-, halli- kuin myymälätiloja. Suurin osa kiinteistöistä on liikehuoneistoja ja toimistotiloja, jotka sijaitsevat aivan Iisalmen ydinkeskustassa. Viime vuosina yhtiö on satsannut uusien kiinteistöjen rakentamiseen ja vanhempien kiinteistöjen nykyaikaistamiseen. 

Tulevaisuudessa haluamme  olla tavoitelluin kiinteistönvuokrausyhtiö Ylä-Savossa. Siksi tärkeimmäksi asiaksi kiinteistöjen vuokraustoiminnassa on nostettu vuokralaisten toiveiden huomioiminen ja heidän toimintaympäristönsä erinomainen ylläpito. Kiinteistömme ovat olleet vuokrattuna pitkäaikaisesti jo vuosikaudet, mikä kertoo hyvistä toimintamalleista ja tyytyväisistä vuokralaisista.

Tulemme myös kehittämään liiketoimintaamme investoimalla uudisrakennuksiin sekä laajentamalla kiinteistötoimintaa. 

Etsitkö vuokrattavaa liikehuoneistoa tai toimistotilaa?

Jos sinulla on kysyttävää vuokrattavasta kohteesta tai liikehuoneistosta, niin ole hyvä ja ota yhteyttä Tuomas Makkoseen, niin hän esittelee vuokrattavat tilat sinulle sopivaan aikaan. Soita puh. 050 405 5099 ja sovitaan yhteinen esittelyaika.