T. Makkonen Oy – kiinteistöyhtiö vuodesta 1978

Olemme kiinteistöalaan erikoistunut yritys. Kehitämme jatkuvasti niin kiinteistöjämme kuin vuokratoimintaamme. Liiketoimintamme ydin on ylläpitää kiinteistöt hyväkuntoisina ja tätä kautta myös vuokralaiset tyytyväisinä. T. Makkonen Oy:n toimialana on vuokrata ja hallinnoida kiinteistöjä sekä rakennuttaa sopivan vuokralaisen löytyessä uudisrakennuksia. 

T. Makkonen Oy:n juuret juontaa vuodesta 1927 Toivo Makkosen alkaessa harjoittaa linja-autoliikennettä Ylä-Savon alueella, josta yritys ponnisti vuosien saatossa valtakunnan laajuiseen linja-autoliikenteeseen. T. Makkonen Oy on harjoittanut kiinteistöjen vuokraustoimintaa vuodesta 1978 alkaen rakennuttamalla vuosien saatossa useita liike- ja toimistokiinteistöjä Iisalmeen. T.Makkonen Oy myi linja-autoliiketoimintansa vuonna 2007, jonka jälkeen yhtiö on keskittänyt toiminnan tukevasti ”kivijalkaan”. Nykyisin T. Makkonen Oy vuokraa, rakennuttaa ja hallinnoi omistamiaan kiinteistöjä.

Nykyisin yhtiöllämme on vuokrattavia kiinteistöjä Ylä-Savossa. Omistuksessamme on niin asuinhuoneistoja, liike-, toimisto-, halli- kuin myymälätiloja. Suurin osa kiinteistöistä on liikehuoneistoja ja toimistotiloja, jotka sijaitsevat aivan Iisalmen ydinkeskustassa. Olemme rakennuttaneet mm. Pohjois-Savon käräjäoikeudelle virastokiinteistön ja samalla investoineet muihin kohteisiin sekä etsineet tiloihin toimijat. Viime vuosina yhtiö on satsannut uusien kiinteistöjen rakentamiseen ja vanhempien kiinteistöjen nykyaikaistamiseen.

Tulevaisuudessa haluamme olla tavoitelluin kiinteistönvuokrausyhtiö Ylä-Savossa ja toimia myös valtakunnallisesti. Siksi tärkeimmäksi asiaksi kiinteistöjen vuokraustoiminnassa on nostettu vuokralaisten toiveiden huomioiminen ja heidän toimintaympäristönsä erinomainen ylläpito. Kiinteistömme ovat olleet vuokrattuna pitkäaikaisesti jo vuosikaudet, mikä kertoo hyvistä toimintamalleista ja tyytyväisistä vuokralaisista.

Tulemme myös kehittämään liiketoimintaamme investoimalla uudisrakennuksiin sekä laajentamalla kiinteistötoimintaa. 

Arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä ja avoimuutta

  • Avoimuus – meidän kanssamme on mahdollisuus neuvotella avoimesti ja valtakunnanlaajuisesti kiinteistöjen rakennuttamisesta sekä vuokrauksesta. 
  • Arvostamme asiakassuhteissa pitkäjänteistä yhteistyötä
  • Rakennutamme ja vuokraamme kiinteistöt kilpailukykyisellä hinnalla, jolloin vuokralainen voi käyttää oman pääoman yrityksensä ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen. 
  • Yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja helppoa, välitämme, arvostamme ja kuuntelemme vuokralaisiamme sekä heidän toiveitaan. 
  • Yksityisessä kiinteistöyhtiössämme asioiminen kanssamme tapahtuu yksityisesti, suoraan yrittäjän kanssa, jolloin yhteistyö ja asioiden hoitaminen on joustavampaa ja nopeampaa ilman välikäsiä.

Visio – olemme valmiita toimimaan valtakunnallisesti

Tavoitteenamme on löytää uusia pitkäjänteisiä yhteistyökumppaneita, jonka pohjalta rakennuttaa tai investoida kiinnostavia kiinteistökokonaisuuksia, josta syntyy tyytyväisiä asiakkaita sekä vuokralaisia kiinteistöihimme.
 

– Ajatuksista syntyy tulevaisuus, rakennetaan se yhdessä! –

 

Etsitkö vuokrattavaa liikehuoneistoa tai toimistotilaa?

Jos sinulla on kysyttävää vuokrattavasta kohteesta tai liikehuoneistosta, niin ole hyvä ja ota yhteyttä Tuomas Makkoseen, niin hän esittelee vuokrattavat tilat sinulle sopivaan aikaan. Soita puh. 050 405 5099 ja sovitaan yhteinen esittelyaika.